Sådan arbejder du mest effektivt hjemmefra

Efter perioden med Corona nedlukning er der fortsat mange der arbejder hjemmefra.

 

Hvem passer kontorets telefon når man arbejder hjemme?

Selvom nogle arbejder hjemmefra, skal telefonerne stadig passes. Derfor er det vigtigt at man har en telefon løsning der er fleksibel nok til at alle afdelinger fra receptionisten til sælgerne og kundeservice, kan passe telefonen hjemmefra. Flexfone er den perfekte løsning til det, da man kan passe telefonerne ligeså effektivt uanset om man er på kontoret eller derhjemme.

Flexfone er designet så det kan bruges på flere forskellige måder. Du kan derfor både betjene systemet fra browseren, men også fra din mobiltelefon.

Fordele ved at bruge Flexfone hjemmefra

  • Overskuelig oversigt over virksomhedens telefonkøer.
  • Status over alle kolleger, uanset om de er til møde, optaget eller fri.
  • Nem omstilling både fra browseren, men også telefonen.
  • Integration med Outlook kalender, så man kan se kollegers aftaler.
  • Visuel telefonsvarer der kan aflyttes direkte i Myfone.
  • Mulighed for gruppesamtale.
  • Nem opsætning og tilretning af telefonsystemet

 

Vidensdeling, møder og bedre fokus med Microsoft Teams

Microsoft Teams er et af de værktøjer der er ekstremt effektivt at bruge når man arbejder hjemmefra. Og det er også Microsoft Teams vi har oplevet en stigende interesse i at lære mere om efter nogle er nødsaget til at arbejde hjemmefra pga. Corona Virus.

Derfor er Microsoft Teams effektivt til hjemmearbejde

Microsoft Teams er et fantastisk værktøj når det gælder samarbejde med dine kolleger eller kunder. Derudover er Teams et godt værktøj til at holde styr på dine opgaver og dag.

Videomøder - Med videomøder kan du holde møder med en eller flere kolleger hvilket er en fordel når man arbejder hjemmefra.

Fildeling - Det er muligt at dele filer med dine kontakter og arbejde i de fælles filer i har liggende.

Aktivitet - Med aktivitets funktionen, kan du se alle de chats hvor du er tagget. Det er derfor let at få et overblik over de opgaver du er involveret i.

Chat - Det er let at kommunikere med sine kolleger. Både enkelte kolleger eller flere i gruppechat.

Teams -  Med teams kan virksomheden dele viden i forskellige kanaler. Man kan f.eks lave en marketing eller support kanal hvor al viden vedr. det emne deles.

Telefoni - Flexfone er fuldt integreret i Microsoft Teams. På den måde kan du både ringe men også få et overblik over hvem der er på.

 

Mangler din virksomhed et bedre værktøj til telefoni og vidensdeling uanset hvor man arbejder. Så er du velkommen til at tage fat i os på tlf  6915 3001. Vi sidder klar ved telefonen (også selv om vi arbejder hjemmefra)

Vi ønsker alle en god hjemme arbejdsdag.

Scroll to Top